محل تبلیغات شما

 
منظور از تغییر نوع شرکت، تبدیل آن از نوعی به نوع دیگر است. تبدیل شرکت به معنی تغییر شکل آن است و تغییر شکل شرکت موجب نمی شود که شخصیت حقوقی آن زایل و دوباره ایجاد شود. بنابراین شرکتی که تبدیل شده است، کارهای شرکت سابق را ادامه می دهد، بدون آن که وقفه ای حاصل گردد. تنها مزیت آن بر انحلال و تشکیل شرکت دیگری این است که تشریفات ثبت و پرداخت حق الثبت مجدد دیگر مورد پیدا نمی کند.
در تبدیل شرکت فروض ذیل قابل بررسی است :
برای تبدیل شرکت سهامی به شرکت تضامنی یا نسبی همه شرکا باید رضایت دهند. چه چنین تبدیلی بر تعهدات شرکا می افزاید، در حالی که مطابق ماده 94 لایحه ، هیچ اکثریتی نمی تواند به تعهدات شرکا بیفزاید.
برای تبدیل شرکت سهامی به شرکت با مسئولیت محدود رضایت همه شرکا شرط  نیست. چون که چنین تبدیلی تعهدات شرکا را افزایش نمی دهد. اما نظر به این که تبدیل شرکت از مصادیق تغییر اساسنامه است، چنین تصمیمی در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده است.
برای تبدیل شرکت های سهامی به شرکت های مختلط، هم تصمیم مجمع عمومی فوق العاده لازم است، هم رضایت کلیه شرکایی که از این پس شریک ضامن خواهند بود.
در تبدیل شرکت عام به خاص و بالعکس باید مقررات هر یک رعایت شود چون تبدیل شرکت مستم تغییر در اساسنامه است، بنابراین چنین تغییری در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده خواهد بود .
ماده 279 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 1347 در خصوص ارسال صورتجلسه مجمع عمومی شرکت سهامی خاص که از شرایط چهارگانه تبدیل به شرکت سهامی عام بوده است چنین می گوید :
شرکت سهامی خاص باید ظرف یک ماه از تاریخی که مجمع عمومی فوق العاده ای صاحبان سهام تبدیل شرکت را تصویب کرده است صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده را به ضمیمه مدارک ذیل به مرجع ثبت شرکت ها تسلیم کند :
– اساسنامه ای که برای شرکت سهامی عام تنظیم شده و به تصویب مجمع عمومی فوق العاده رسیده است.
– صورت دارایی شرکت در موقع تسلیم مدارک به مرجع ثبت شرکت ها که متضمن تقویم کلیه اموال منقول و غیرمنقول شرکت بوده و به تایید کارشناس رسمی وزارت دادگستری رسیده باشد.
– دو ترامه و حساب سود و زیان مذکور در ماده 278 که به تایید حسابدار رسمی رسیده باشد.
– اعلامیه تبدیل شرکت که باید به امضای دارندگان امضای مجاز شرکت رسیده و مشتمل بر نکات ذیل باشد :
– نام و شماره ثبت شرکت ؛
– موضوع شرکت و نوع فعالیت های آن ؛
– مرکز اصلی شرکت و در صورتی که شرکت شعبی داشته باشد نشانی شعب آن ؛
–  در صورتی که شرکت برای مدت محدود تشکیل شده باشد تاریخ انقضای مدت آن ؛
– سرمایه شرکت و مبلغ پرداخت شده ی آن ؛
– اگر سهام ممتاز منتشر شده باشد تعداد و امتیازات آن ؛
– هویت کامل رئیس و اعضای هیات مدیره و مدیر عامل شرکت ؛
– شرایط حضور و حق رای صاحبان سهام در مجامع عمومی ؛
– مقررات اساسنامه راجع به تقسیم سود و تشکیل اندوخته ؛
– ذکر نام رومه کثیرالانتشاری که اطلاعیه ها و آگهی های شرکت در آن درج می گردد.
– ذکر نام رومه ی کثیرالانتشاری که اطلاعیه ها و آگهی های شرکت در آن درج می گردد.

اختلاط شرکت های سهامی
اختلاط چند شرکت سهامی با یکدیگر مورد قبول اغلب قوانین است. اختلاط شرکت ها یا به وسیله تاسیس شرکت واحدی از چند شرکت انجام می گیرد و یا به وسیله انحلال یک یا چند شرکت و واگذاری امور آن ها به یک شرکت دیگر. در آن صورت شخصیت حقوقی کلیه شرکت ها از بین می رود و شخصیت حقوقی جدیدی پیدا می شود. شخصیت حقوقی جدید، کلیه دارایی و بدهی شرکت های منحله را به حساب خود قبول می کند. بدیهی است در این گونه موارد باید موافقت صاحبان سهام موسس، انتفاعی و طلبکاران را جلب کرد.
در انتها، خاطر نشان می شویم کلیه ی خدمات ثبتی شرکت ها به طور تخصصی در کوتاه ترین زمان ممکن توسط کارشناسان  ثبت نیک ارائه می گردد.
برای این منظور کافیست با همکاران ما تماس حاصل فرمایید.

 

پس از حیات و ثبت شرکت، ادغام شرکت ها با چه اهدافی انجام می شود؟

اجازه دادن، تصویب کردن، پذیرفتن، اعطاکردن ثبت اختراع

وضعیت حقوقی شرکای بامسئولیت محدود در شرکت مختلط غیرسهامی

شرکت ,سهامی ,عمومی ,های ,؛– ,ها ,تبدیل شرکت ,مجمع عمومی ,شرکت سهامی ,عمومی فوق ,فوق العاده

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود وی اس تی و پلاگین واموزش اف ال استودیو بهترین پاسخ به پرسش مهر, بهترین پاسخ به پرسش مهر رئیس جمهور, بهترین جواب پرسش مهر, بهترین نقاشی پرسش مهر, پاسخ به پرسش مهر 98-1399, پاسخ به پرسش مه Angel's receptions odemosle Pamela's life kaunosisi Laura's receptions بیداری مهدوی بابُ الحرم" پایگاه متن روضه و اشعارمذهبی"ویژه مداحان کبیر پانل